maanantai 18. elokuuta 2014

Mintturaita



Raidat ovat intialaisia jogurttikastikkeita, jotka toimivat erityisen hyvin tasaspainottamaan tulisempia ruokalajeja. Mintturaidan voi yksinkertaisimmillaan tehdä vain kahdesta ainesosasta (minttu ja jogurtti), mutta mielestäni kurkku tuo vielä kivaa lisäraikkautta tähän helppoon lisukkeeseen.

Resepti:

2 dl
jogurttia (kreikkalainen, bulgarian tms.)
n. 3 cm pala
kurkkua
muutama oksa
minttua
1 tl
sitruunamehua
ripaus
suolaa ja sokeria

mustapippuria

Raasta kurkku karkealla terällä ja valuta ylimääräinen neste pois esimerkiksi siivilässä. Sekoita kaikki ainesosat keskenään. Anna maustua jääkaapissa noin 20 minuuttia ennen tarjoilua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti