maanantai 13. lokakuuta 2014

Munakoisopasta



Munakoisosta saa nopeasti ja helposti arkisen pastaruoan. Tämän ohjeen määrä riittää kolmelle.

Resepti:

1
munakoiso
reilusti
oliiviöljyä
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
½
punainen chilli
2 dl
paseerattua tomaattia
1 rkl
sokeria
1 rkl
valkoviinietikkaa
4 tl
basilikaa
1 tl
kuivattua oreganoa
ripaus
suolaa ja mustapippuria
lisäksi:

225 g
pennepastaa

parmesania

Pilko munakoiso noin 1 ½ cm kuutioiksi. Itketä halutessasi. Kuumenna pannussa reilusti oliiviöljyä ja ruskista siinä munakoisot. Pilko munakoisojen paistuessa sipuli, valkosipuli ja chili.

Alenna pannun lämpöä ja lisää pilkottu sipuli ja chili. Kun ne ovat kypsyneet, lisää valkosipuli ja paista, kunnes se alkaa tuoksua. Lisää tomaatti, sokeri ja viinietikka. Anna hautua miedolla lämmöllä noin 10-15 minuuttia. Muista myös keittää lisukepasta!

Lisää viimeisenä mausteet. Tarjoile pastan ja raastetun juuston kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti