keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Kasvispaella



Kirjoitin taannoin paella-ohjeessani, että en saanut kyseistä ruokaa onnistumaan ilman chorizo-makkaraa. Siitä tuli mieleeni, että kasvisversioon voisi kokeilla soijachorizoa, joka on mielestäni kasvismakkaraksi harvinaisen hyvä. Lisämakua ruokaan tuovat erilaiset kasvikset.

Ohje on neljälle.

Resepti:

1
sipuli
1
chili
2
valkosipulinkynttä

oliiviöljyä
1 rkl
paprikajauhetta
1 pkt
soijachorizoa (löytyy pakkasesta)
2
tomaattia
2 dl
risottoriisiä
3 ¾ dl
kasvislientä
½ tl
sahramia
2 rkl
valkoviinietikkaa
pala
kesäkurpitsaa
½
paprika
3-4
artisokansydäntä (säilyke)

mustapippuria
muutama tippa
tabascoa

Aloita pilkkomalla kaikki vihannekset valmiiksi. Kuumenna reiluisti oliiviöljyä paistinpannussa. Paista sipuleita ja chilejä miedolla lämmöllä, kunnes ne ovat kypsiä. Lisää pannuun valkosipuli, paprikajauhe ja soijachorizo. Paista vielä hetki. Lisää sitten riisi ja paista sekoitellen, kunnes se muuttuu läpinäkyväksi. Lisää sitten pannuun kasvisliemi, etikka ja sahrami.

Anna kiehua noin 20 minuuttia. Lisää keittämisen loppupuolella loput kasvikset. Mausta mustapippurilla ja tabascolla. Paista lopuksi pohja rapeaksi. Tarjoile sitruunalohkojen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti