torstai 3. syyskuuta 2015

Pasta arrabiata salamilla



Helppo tulinen pastakastike syntyy tuoreista tomaateista.

Resepti:


1
sipuli
½
habanero tai 1 punainen chili
3
valkosipulinkynttä
200 g
salamia
6
tomaattia
loraus
valkoviiniä tai vermuttia tai 1 rkl valkoviinietikkaa

suolaa, mustapippuria
2 tl
persiljaa
2 tl
basilikaa

oliiviöljyä paistamiseen
z

Hienonna sipuli, chili ja valkosipuli sekä pilko salami ja tomaatit.

Paista ensin sipuli ja chiliä miedollä lämmöllä noin 10 minuuttia. Lisää sitten valkosipuli ja pieneksi pilkottu salami.

Lisää melkein heti perään pannuun tomaatti ja valkoviini/vermutti. Anna kiehua noin puoli tuntia. Lisää lopuksi mausteet ja tarkista maku.

Tarjoile kastike spagetin tai pennepastan ja raastetun juuston kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti