Helppo tulinen pastakastike syntyy tuoreista tomaateista.
Resepti:
1
|
sipuli
|
½
|
habanero tai 1 punainen chili
|
3
|
valkosipulinkynttä
|
200 g
|
salamia
|
6
|
tomaattia
|
loraus
|
valkoviiniä tai vermuttia tai 1 rkl valkoviinietikkaa
|
suolaa, mustapippuria
|
|
2 tl
|
persiljaa
|
2 tl
|
basilikaa
|
oliiviöljyä paistamiseen
|
Hienonna sipuli, chili ja valkosipuli sekä pilko salami ja tomaatit.
Paista ensin sipuli ja chiliä miedollä lämmöllä noin 10 minuuttia. Lisää sitten valkosipuli ja pieneksi pilkottu salami.
Lisää melkein heti perään pannuun tomaatti ja valkoviini/vermutti. Anna kiehua noin puoli tuntia. Lisää lopuksi mausteet ja tarkista maku.
Tarjoile kastike spagetin tai pennepastan ja raastetun juuston kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti