Hampurilaispihvi syntyy helpoiten pelkästä naudan jauhelihasta, joka puristetaan pihviksi. Sämpyläksi tein tällä kertaa briosseja ja lisukkeeksi sipulirenkaita.
Ohje on neljälle
Resepti:
400 g
|
naudan jauhelihaa
|
suolaa, mustapippuria
|
|
4
|
sämpylää
|
4 siivua
|
cheddaria
|
2
|
tomaattia
|
4 lehteä
|
salaattia
|
barbequekastiketta
|
|
majoneesia
|
Sekoita jauhelihan joukkoon suolaa ja mustapippuria maun mukaan. Sekoita käsin. Painele jauheliha neljäksi pihviksi muottia apuna käyttäen.
Kuumenna pannussa tilkka öljyä hyvin kuumaksi. Paista pihvejä 1-2 minuuttia/puoli ja siirrä sitten folion alle vetäytymään.
Halkaise sämpylät ja paahda niiden sisäpinta kevyesti pannulla. Valmistele sillä välin loput ainekset.
Kokoa hampurilaiset ja tarjoile.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti