lauantai 14. maaliskuuta 2015

Klassiset hampurilaiset



Hampurilaispihvi syntyy helpoiten pelkästä naudan jauhelihasta, joka puristetaan pihviksi. Sämpyläksi tein tällä kertaa briosseja ja lisukkeeksi sipulirenkaita.

Ohje on neljälle

Resepti:


400 g
naudan jauhelihaa

suolaa, mustapippuria
4
sämpylää
4 siivua
cheddaria
2
tomaattia
4 lehteä
salaattia

barbequekastiketta

majoneesia


Sekoita jauhelihan joukkoon suolaa ja mustapippuria maun mukaan. Sekoita käsin. Painele jauheliha neljäksi pihviksi muottia apuna käyttäen.

Kuumenna pannussa tilkka öljyä hyvin kuumaksi. Paista pihvejä 1-2 minuuttia/puoli ja siirrä sitten folion alle vetäytymään.

Halkaise sämpylät ja paahda niiden sisäpinta kevyesti pannulla. Valmistele sillä välin loput ainekset.

Kokoa hampurilaiset ja tarjoile.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti