Frozen yogurt on jäätelöä terveellisempi herkku. Se on helppo tehdä itse myös ilman jäätelökonetta. Koostumuksesta ei tule aivan yhtä sileän pehmeää kuin jäätelökoneella saisi mutta oikein hyvää silti.
Resepti:
500 g
|
kreikkalaista jogurttia tai vastaavaa
|
½ dl
|
glukoosisiirappia
|
1 rkl
|
hunajaa
|
Sekoita kaikki ainekset tasaisesti keskenään pakastuksen kestävässä rasiassa.
Anna jäätyä noin viiden tunnin ajan. Vatkaa seosta sähkövatkaimella tunnin välein, alkaen tunti pakastuksen aloittamisen jälkeen.
Frozen yogurt on valmista, kun koostumus muistuttaa pehmistä. Minulla tähän siis meni viitisen tuntia. Tarjoile lisukkeena haluamasi marjoja tai hedelmiä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti