keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Paneer tikka -vartaat



Tein itse ensimmäistä kertaa paneer-juustoa. Koska itsetehty juusto kestää kotijuustoa paremmin kuumennusta, käytin sen näihin vartaisiin.

Resepti:


Marinadi:
1
valkosipulinkynsi
pala
inkivääriä
½ tl
chilijauhetta
1 tl
juustokuminaa
1 tl
korianteria
½ tl
kurkumaa
1 tl
garam masalaa
ripaus
suolaa
ripaus
mustapippuria
1 dl
turkkilaista jogurttia
1 rkl
sitruunan tai limen mehua
Vartaisiin:
200 g
n. ⅓
punaisesta paprikasta
n. ⅓
keltaisesta paprikasta
½
punasipuli

öljyä paistamiseen

Valmista marinadi: Hienonna tai raasta valkosipuli ja inkivääri. Sekoita muiden ainesten kanssa.

Pilko juusto ja kasvikset noin 2 cm kokoisiin neliöihin. Sekoita varovasti marinadiin ja anna maustua jääkaapissa muutamasta tunnista seuraavaan päivään.

Töki marinoituneet juustot ja kasvikset vartaisiin. Marinadia ei tarvitse pyyhkiä pois.

Paista vartaat paistinpannulla runsaassa öljyssä, kunnes ne ovat saaneet kauniin ruskean värin.

Tarjoa vartaat riisin ja mintturaidan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti