Tein itse ensimmäistä kertaa paneer-juustoa. Koska itsetehty juusto kestää kotijuustoa paremmin kuumennusta, käytin sen näihin vartaisiin.
Resepti:
Marinadi:
|
|
1
|
valkosipulinkynsi
|
pala
|
inkivääriä
|
½ tl
|
chilijauhetta
|
1 tl
|
juustokuminaa
|
1 tl
|
korianteria
|
½ tl
|
kurkumaa
|
1 tl
|
garam masalaa
|
ripaus
|
suolaa
|
ripaus
|
mustapippuria
|
1 dl
|
turkkilaista jogurttia
|
1 rkl
|
sitruunan tai limen mehua
|
Vartaisiin:
|
|
200 g
|
|
n. ⅓
|
punaisesta paprikasta
|
n. ⅓
|
keltaisesta paprikasta
|
½
|
punasipuli
|
öljyä paistamiseen
|
Valmista marinadi: Hienonna tai raasta valkosipuli ja inkivääri. Sekoita muiden ainesten kanssa.
Pilko juusto ja kasvikset noin 2 cm kokoisiin neliöihin. Sekoita varovasti marinadiin ja anna maustua jääkaapissa muutamasta tunnista seuraavaan päivään.
Töki marinoituneet juustot ja kasvikset vartaisiin. Marinadia ei tarvitse pyyhkiä pois.
Paista vartaat paistinpannulla runsaassa öljyssä, kunnes ne ovat saaneet kauniin ruskean värin.
Tarjoa vartaat riisin ja mintturaidan kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti