torstai 10. huhtikuuta 2014

Tuoretomaattipasta ja paistettua vuohenjuustoa



Tuoreista tomaateista ja vuohenjuustosta syntyy helposti maukas ja nopea pasta. Ohje on kolmelle tai neljälle syöjälle.

Resepti:

250 g
pastaa (esim. penne)
200 g
kiinteää vuohenjuustoa
½
punasipuli
1
valkosipulinkynsi
½
chili
1 rs
kirsikkatomaatteja

oliiviöljyä
2 rkl
balsamicoa
1 tl
basilikaa

suolaa, mustapippuria

rucolaa

grana padano- tai parmesan-juustoa

Laita pasta kiehumaan suolattuun veteen pakkauksen ohjeen mukaan. Valmistele pastan kiehuessa kastike.

Kuumenna pannulla hieman öljyä hyvin kuumaksi. Leikkaa vuohenjuusto reiluhkoihin kiekkoihin. Paista kuumalla pannulla nopeasti väriä pintaan ja siirrä syrjään odottamaan.

Hienonna punasipuli, valkosipuli ja chili pieneksi silpuksi. Puolita kirsikkatomaatit. Kaada pannulle reilusti oliiviöljyä ja paista siinä matalalla lämmöllä ensin punasipulia ja chiliä, lisää sitten pannuun valkosipuli ja tomaatit. Paista, kunnes tomaateista irtoaa nestettä ja ne ovat pehmenneet. Mausta kastike balsamicolla, basilikalla, suolalla ja mustapippurilla. Murenna paistettu vuohenjuusto sekoita joukkoon. Voit lisätä kastikkeen joukkoon noin ½ dl pastan keitinvettä, jolloin se sakenee. Jos haluat, jätä muutama vuohenjuusto koristeeksi.

Valuta pastasta vedet pois ja sekoita kastikkeen kanssa. Koristele annokset rucolalla ja raastetulla juustolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti