tiistai 21. tammikuuta 2014

Briejuusto-hedelmäsalaatti




Briejuuston kitkeryys ja hedelmien makeus toimivat hyvin yhdessä. Tässä ne yhdistyvät helppoon salaattiin.

Ohje on kahdelle hengelle.

Ohje:

1 ruukku
friseesalaattia
15 cm pätkä
kurkkua
150 g
tummia viinirypäleitä
1
päärynä
1 dl
saksanpähkinöitä
100 g
briejuustoa

Revi salaatti palasiksi (salaattia ei kannata leikata veitsellä, sillä rakenne menee rikki). Pilko kurkku palasiksi. Puolita viinirypäleet. Kuori ja siivuta päärynä. Kasaa tarjoiluastiaan tai lautasille. Asettele päällee palat brijuustoa. Jos haluat salaatille kastikkeen, yhdistä noin 3 rkl sitruunamehua ja öljyä. Sekoita yhteen ja mausta suolalla ja pippurilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti