tiistai 25. helmikuuta 2014

Leipäjuustosalaatti



Salaatit ovat nopeita, helppoja ja kevyitä arkiruokia. Tässä salaatissa on leipäjuustoa ja suolapedillä kypsennettyä punajuurta.

Ohje on kahdelle.

Ohje:


2
punajuurta
2
kananmunaa
½ ruukkua
tammenlehtisalaattia
½ ruukkua
lollo rosso –salaattia
pala
kurkkua
2
retiisiä
200 g
leipäjuustoa
muutama
pekaanipähkinä


Pese ja kuivaa punajuuret. Levitä suolaa noin puolen sentin kerros uunivuoan pohjalle ja aseta päälle punajuuret. Paista 200 °C uunissa 1-1 ½ tuntia, kunnes punajuuret ovat kypsiä. Anna jäähtyä, kuori ja pilko lohkoiksi.

Keitä kananmunat kypsiksi ja anna sen jälkeen jäähtyä. Leikkaa lohkoiksi.

Revi salaatit ja pilko vihannekset. Levitä lautasille ensin salaatit, sen päälle pilkotut kurkut ja retiisit. Lisää päällimäiseksi punajuuret, kananmuna, kuutioitu leipäjuusto ja pähkinät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti