Salaatit ovat nopeita, helppoja ja kevyitä arkiruokia. Tässä salaatissa on leipäjuustoa ja suolapedillä kypsennettyä punajuurta.
Ohje on kahdelle.
Ohje:
2
|
punajuurta
|
2
|
kananmunaa
|
½ ruukkua
|
tammenlehtisalaattia
|
½ ruukkua
|
lollo rosso –salaattia
|
pala
|
kurkkua
|
2
|
retiisiä
|
200 g
|
leipäjuustoa
|
muutama
|
pekaanipähkinä
|
Pese ja kuivaa punajuuret. Levitä suolaa noin puolen sentin kerros uunivuoan pohjalle ja aseta päälle punajuuret. Paista 200 °C uunissa 1-1 ½ tuntia, kunnes punajuuret ovat kypsiä. Anna jäähtyä, kuori ja pilko lohkoiksi.
Keitä kananmunat kypsiksi ja anna sen jälkeen jäähtyä. Leikkaa lohkoiksi.
Revi salaatit ja pilko vihannekset. Levitä lautasille ensin salaatit, sen päälle pilkotut kurkut ja retiisit. Lisää päällimäiseksi punajuuret, kananmuna, kuutioitu leipäjuusto ja pähkinät.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti