500 g
|
lohifilettä
|
2 cm pala
|
tuoretta inkivääriä
|
1 kpl
|
chili
|
1 kpl
|
lime
|
2 rkl
|
seesamiöljyä
|
nippu
|
tuoretta korianteria
|
1 rkl
|
kalakastiketta
|
Pilko lohi noin 100 g annospaloiksi ja laita rasiaan tai suljettavaan pakastuspussiin. Raasta inkiväri ja limen kuori. Pilko chili pieneksi. Kaada kaikki ainekset lohen päälle ja sekoita. Siirrä jääkaappiin ja anna maustua vähintään kaksi tuntia, mieluiten yön yli.
Paista kuumalla pannulla kunnes sisälämpötila on noin 55-60 °C.
Koristeeksi:
1 kevätsipuli
ituja
chilirenkaita
thaibasilikaa, korianteria
paahdettuja cashewpähkinöitä
Pilko kevätsipuli ja chiliä renkaiksi. Paahda ja rouhi pähkinät. Kasaa lohen päälle keoksi. Tarjoa lisäkkeenä esimerkiksi kookosriisiä ja som tam -salaattia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti