Ohjeesta riittää neljälle syöjälle.
Ohje:
n. 1 l
|
sieniä
|
20 g
|
voita tai loraus
oliiviöljyä
|
1
|
sipuli
|
1-2
|
valkosipulinkynttä
|
70 g
|
pinaattia
|
1 dl
|
kermaa
|
suolaa, mustapippuria
|
|
2 tl
|
persiljaa
|
koristeeksi:
|
basilikaa, juustoraastetta
|
Perkaa ja paloittele sienet. Voit käyttää mitä tahansa metsäsieniä tai ostaa kaupasta herkkusieniä. Pilko myös sipuli ja valkosipuli valmiiksi.
Kuumenna tyhjänä paistinpannu ja lisää sienet. Paista, kunnes sienistä irtoava neste on haihtunut. Lisää sitten pannuun rasva ja sipuli. Paista miedohkolla lämmöllä, kunnes sipuli kypsynyt. Lisää seuraavaksi valkosipuli ja pinaatti. Jatka paistamista, kunnes pinaatti on hieman pehmennyt. Lisää kerma ja mausta. Tarjoile pastan kanssa. Pilko päälle basilikaa ja raasta päälle kypsytettyä juustoa, kuten parmesania tai grana padanoa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti