perjantai 20. joulukuuta 2013

Vuohenjuusto-hunajaleipä



Vuohenjuuston hapan kitkeryys ja hunajan makeus muodostavat hyvän makuparin. Tässä ohjeessa ne on yhdistetty superhelppoihin lämpimiin leipiin. Leivät sopivat hyvin esimerkiksi salaatin lisukkeeksi.

Resepti:

4 viipaletta
maalaisleipää

voita tai margariinia voiteluun
½ pkt (100 g)
vuohenjuustoa
4 tl
hunajaa
½ dl
saksanpähkinöitä

Voitele leipäviipaleet. Leikka vuohenjuustosta kiekkoja ja asettele leipien päälle (noin 2/ leipä). Valuta jokaisen leivän päälle noin teelusikallinen hunajaa. Paista uunissa 200 °C noin 15 minuuttia tai kunnes juusto on sulanut ja leivät saaneet hieman väriä. Murskaa saksanpähkinbät veitsen lappeella ja ripottele murut leipien päälle. Tarjoa lämpiminä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti