Vuohenjuuston hapan kitkeryys ja hunajan makeus muodostavat hyvän makuparin. Tässä ohjeessa ne on yhdistetty superhelppoihin lämpimiin leipiin. Leivät sopivat hyvin esimerkiksi salaatin lisukkeeksi.
Resepti:
4 viipaletta
|
maalaisleipää
|
|
voita tai margariinia voiteluun
|
½ pkt (100 g)
|
vuohenjuustoa
|
4 tl
|
hunajaa
|
½ dl
|
saksanpähkinöitä
|
Voitele leipäviipaleet. Leikka vuohenjuustosta kiekkoja ja asettele leipien päälle (noin 2/ leipä). Valuta jokaisen leivän päälle noin teelusikallinen hunajaa. Paista uunissa 200 °C noin 15 minuuttia tai kunnes juusto on sulanut ja leivät saaneet hieman väriä. Murskaa saksanpähkinbät veitsen lappeella ja ripottele murut leipien päälle. Tarjoa lämpiminä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti