Ohje:
2 rkl
|
öljyä (tai voita)
|
1
|
sipuli
|
1
|
valkosipulinkynsi
|
2 cm
|
tuoretta inkivääriä
|
1
|
chili
|
mausteita:
|
juustokumina, korianteri,
garam masala, kurkumaa
|
2 dl
|
punaisia linssejä
|
4 dl
|
vettä
|
Hienonna sipuli, valkosipuli ja chili. Raasta inkivääri. Ruskista sipulit rasvassa teflonkattilassa. Lisää paiston loppuvaiheessa chili, valkosipuli, inkivääri ja mausteet (kutakin noin teelusikallinen). Lisää kattilaan vesi. Huuhtele linssit runsaassa kylmässä vedessä ja lisää kattilaan. Anna kypsyä noin 10-15 minuuttia. Jos ruoka uhkaa kuivua ennen linssien kypsymistä, lisää vettä. Maista vielä lopuksi ja lisää tarvittaessa suolaa tai jotakin mausteista.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti