Tämä on superhelppo arkipasta. Jos haluat lisää proteiinia ruokaan, kastikkeeseen voi lisätä myös soijarouhetta.
2-3 rkl
|
oliiviöljyä
|
1 kpl
|
sipuleita
|
2-3 kpl
|
valkosipulinkynsiä
|
1 prk
|
artisokansydämiä
|
1 prk (2 dl)
|
paseerattua
tomaattia
|
1 dl
|
ruokakermaa
|
mausteeksi
|
suolaa,
mustapippuria, tuoretta basilikaa
|
Hienonna sipuli ja valkosipuli. Lohko artisokansydämet pienemmiksi paloiksi. Kuumenna oliiviöljy pannussa ja paista siinä sipuleita, kunnes ne ovat kypsiä. Lisää valkosipuli ja odota kunnes se alkaa tuoksua. Lisää sitten pannuun tomaatti ja artisokansydämet. Lisää lopuksi kerma ja mausta.
Tarjoiluun:
täysjyväpennepastaa
pitkään kypsytettyä juustoa, esim. grana padano
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja sekoita kastikkeen kanssa. Raasta päälle runsaasti juustoa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti