keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Artisokkapasta



Tämä on superhelppo arkipasta. Jos haluat lisää proteiinia ruokaan, kastikkeeseen voi lisätä myös soijarouhetta.

Ohje:

2-3 rkl
oliiviöljyä
1 kpl
sipuleita
2-3 kpl
valkosipulinkynsiä
1 prk
artisokansydämiä
1 prk (2 dl)
paseerattua tomaattia
1 dl
ruokakermaa
mausteeksi
suolaa, mustapippuria, tuoretta basilikaa


Hienonna sipuli ja valkosipuli. Lohko artisokansydämet pienemmiksi paloiksi. Kuumenna oliiviöljy pannussa ja paista siinä sipuleita, kunnes ne ovat kypsiä. Lisää valkosipuli ja odota kunnes se alkaa tuoksua. Lisää sitten pannuun tomaatti ja artisokansydämet. Lisää lopuksi kerma ja mausta.

Tarjoiluun:

täysjyväpennepastaa
pitkään kypsytettyä juustoa, esim. grana padano

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja sekoita kastikkeen kanssa. Raasta päälle runsaasti juustoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti