keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Mangolassi


Kävimme Syö Helsinki! -tapahtumassa syömässä Töölössä nepalilaista Swagatam-ravintolassa. Siellä tarjoiltiin mangolassi kardemummalla maustettuna, mikä toimi yllättävän hyvin. Tässä oma kopioni annoksesta. Ohjeesta tulee kaksi lasillista.

Ohje:



300 g
mangokuutioita (pakaste)
2 dl
maustamatonta jogurttia
2 dl
maitoa
1 rkl
limemehua
1/2 tl
kardemummaa
1 rkl
sokeria
4
jääpalaa


Soseuta kaikki ainekset jääpaloja lukuunottamatta suvasekoittimella, kunnes juoma on tasaista ja vaahtoaa pinnalta. Tiputa laseihin kaksi jääkuutiota ja tarjoile välittömästi. Jos käytät pakastemangoa, sitä ei kannata sulattaa kokonaan vaan käyttää hieman kohmeisena.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti