torstai 31. lokakuuta 2013

Feta-pinaattipasta



Tässä taas yksi helppo ja nopea arkinen pasta. Ohje on niin helppo, ettei siinä voi epäonnistua. Ruoasta riittää kolmelle tai neljälle. (Pahoittelut huonosta kuvasta, se on otettu puhelimella kun muuta kameraa en omista.)

Ohje:

100 g täysjyväpennepastaa


2 rkl
öljyä
1
punasipuli
(1
valkosipulinkynsi)
75 g
pinaattia
2 dl
ruokakermaa
100 g
fetajuustoa/ salaattijuustoa

suolaa, mustapippuria


Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Pilko punasipuli ja valkosipuli. Voit korvata punasipulin muullakin sipulilla, mutta kannattaa käyttää jotakin mietoa lajiketta, normaali sipuli maituu liiaksi läpi. Hienonna pinaatti. Kuumenna öljy pannussa ja paista punasipulisilppua matalalla lämmöllä, kunnes se on pehmennyt. Lisää sitten pinaatti ja valkosipuli, paista kunnes pinaatti on kypsynyt. Lisää kerma. Anna keittiä kasaan noin viisi minuuttia. Lisää viimeisenä valutettu ja pilkottu feta. Käännä levy pois päältä. Mausta ja yhdistä keitettyyn pastaan. Suolaa kannattaa lisätä varovaisesti, sillä feta on hyvin suolaista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti